Trattoria Geopend!

Welkom bij aimo

Italiaanse smaken moet je beleven. Dat kan in onze gezellige trattoria Aimo in Lochem. Naast onze wijnen vindt u hier een zeer compleet assortiment prachtige Italiaanse producten van topkwaliteit.

Kom binnen om onze assortiment te zien en te proeven of geniet op het terras van een eerlijke espresso. Voor een snel Italiaanse broodje of een gezonde lunch of lekker pasta bent u altijd welkom.

En op de speciale avonden met zang of wijnproeverijen, die wij organiseren, beleeft u de Italiaanse sfeer nog meer!

wijnkaartbtn DINER_KAARTLUNCH

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 12.00 tot 18.00
Woensdag: 12.00 tot 18.00
Donderdag: 12.00 tot 21.00
Vrijdag: 12.00 tot 21.00
Zaterdag: 12.00 tot 21.00
Zondag: Gesloten


Vragen? Bel of mail gerust

kaas

Catering

Aimo komt ook graag bij u thuis of op het werk. Een receptie, een feestje of een lunch? Met Aimo verrast u uw gasten en relaties met Italiaanse smaak.

Van heerlijke broodjes, verse en ambachtelijk gemaakte gerechten, delicatessen. Aimo spreekt het graag met u af. En bovendien selecteren wij op uw verzoek ook onze mooie Italiaanse wijnen. Voor als het extra feestelijk mag zijn…

contactbtn

Dagelijks broodje

Aimo heeft een heerlijk assortiment Italiaanse broodjes. Rijkelijk belegd met Italiaanse ambachtelijke delicatessen. U kunt natuurlijk in onze trattoria Aimo genieten van uw broodje, maar wellicht heeft u een lunch met collega’s of een vergadering met klanten. Dan kunt u ook vooraf bestellen. Wel zo makkelijk!

bestelonline

Wijnproeverijen

Elke 2 maanden wordt er een wijn-spijs avond gehouden bij Aimo. Tijdens deze avond zullen we 8 mooie wijnen ontkurken en daar 4 bijpassende spijzen bij serveren.

Aanmelden wijnproeverij

muzieknoot

Opera avonden

De lyrische sopraan Sandra Fluttert won in 2003 het Euregio- zangconcours in Terborg op vier onderdelen, namelijk: oratorium, opera, operette en moderne muziek. De kosten voor een opera avond zijn € 50,- excl. drankjes.
Er worden vier gangen geserveerd. U kunt (tegen een meerprijs) op de avond zelf een bijpassende wijn per gang bestellen.

De opera avonden vinden plaats op iedere 3e zaterdag van de maand

biografiebtn   aanmeldenbtn

dillicatese

De lekkerste Delicatessen

Italiaanse smaken moet je beleven. Dat kan in onze eigen trattoria Aimo in Lochem. Naast onze wijnen vindt u hier een zeer compleet assortiment prachtige Italiaanse streek producten van topkwaliteit.

Benieuwd wat er bij ons in de tratorria ligt?
Bekijk ons ruime aanbod aan delicatessen.

prijslijstbtn

FOOD_ICON

Kookworkshops

Deze kookworkshops, gegeven door de heer Martin Damhuis zijn een initiatief vanuit Aimo. De workshops worden gehouden op elke laatste dinsdag van de maand. De kosten bedragen € 50,- p.p. (exclusief drankjes).

Opgeven kan via onderstaande knop:

aanmeldenbtn

dillicatese

Wijnmarkt!

Wij organiseren onze voorjaarsproeverij op zondag 7 mei as. van 14.00 – 17.00 uur bij ons in het restaurant in Lochem. U heeft de gelegenheid om een aantal van onze wijnhuizen persoonlijk te ontmoeten.

De kosten voor de proeverij bedragen € 10,- p.p. Reserveren kan via onderstaande knop

Proef de sfeer van Aimo

Openingstijden

Maandag –  Gesloten
Dinsdag –  12.00 tot 18.00
Woensdag –  12.00 tot 18.00
Donderdag –  12.00 tot 21.00
Vrijdag –  12.00 tot 21.00
Zaterdag –  12.00 tot 21.00
Zondag –  Gesloten

 

Vragen? Bel of mail gerust