Trattoria

Italië is niet alleen een fantastisch wijnland maar heeft veel meer te bieden. Want in culinair opzicht heeft Italië een rijkdom aan smaken. En hoewel de Italiaanse keuken ook wel bekend staat als een eenvoudige boerenkeuken, is de Mediterraanse gastronomie verfijnd en gul. Met tal van typische producten als prosciutto, mortadella en pancetta. Kaassoorten waaronder gorgonzola, pecorino en ricotto. Maar ook de verschillende soorten olijfolie, koffie en tal van andere producten.

Italiaanse smaken moet je beleven. Dat kan nu in mijn eigen trattoria Aimo in Lochem. Naast de wijnen vindt u hier een zeer compleet assortiment prachtige Italiaanse producten van topkwaliteit.

Kom binnen om onze collectie te bekijken of geniet op het terras van een eerlijke ristretto. En met onze speciale wijn-spijs en muziek avonden die wij organiseren, beleeft u de Italiaanse sfeer nog meer! Dolce vita in Lochem!

Wilt u op de hoogte blijven van speciale aanbiedingen, acties of proefavonden? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief, dan bent u de eerste die het weet!

handtekening-sandra