Trattoria

Welkom bij aimo

Italiaanse smaken moet je beleven. Dat kan in onze gezellige trattoria Aimo in Lochem. Naast onze wijnen vindt u hier een zeer compleet assortiment prachtige Italiaanse producten van topkwaliteit.

Kom binnen om onze assortiment te zien en te proeven of geniet op het terras van een eerlijke espresso. Voor een snel Italiaanse broodje of een gezonde lunch of lekker pasta bent u altijd welkom.

En op de speciale avonden met zang of wijnproeverijen, die wij organiseren, beleeft u de Italiaanse sfeer nog meer!

  

Vragen? Bel of mail gerust

kaas

Catering

Aimo komt ook graag bij u thuis of op het werk. Een receptie, een feestje of een lunch? Met Aimo verrast u uw gasten en relaties met Italiaanse smaak.

Van heerlijke broodjes, verse en ambachtelijk gemaakte gerechten, delicatessen. Aimo spreekt het graag met u af. En bovendien selecteren wij op uw verzoek ook onze mooie Italiaanse wijnen. Voor als het extra feestelijk mag zijn…

contactbtn

muzieknoot

Opera avonden

De lyrische sopraan Sandra Fluttert won in 2003 het Euregio- zangconcours in Terborg op vier onderdelen, namelijk: oratorium, opera, operette en moderne muziek. De kosten voor een opera avond zijn € 55,- excl. drankjes.
Er worden vier gangen geserveerd. U kunt (tegen een meerprijs) op de avond zelf een bijpassende wijn per gang bestellen.

De opera avonden vinden plaats op iedere 3e zaterdag van de maand

biografiebtn   aanmeldenbtn

Italiaanse wijn en spijs avond

23 oktober 2019 vanaf 18:00 uur, 50 euro p.p. Gezamenlijk aan lange tafels krijgt u 4 Italiaanse happen geserveerd, bij elke spijs een proeverij van 2 verschillende wijnen. 

Aanmelden wijn&spijs avond

Proef de sfeer van Aimo

Openingstijden

Maandag – Gesloten
Dinsdag – Gesloten
Woensdag – 17:00 tot 21:00
Donderdag – 17.00 tot 21.00
Vrijdag – 12.00 tot 21.00
Zaterdag – 12.00 tot 21.00
Zondag – Gesloten

Vragen? Bel of mail gerust