Wie zijn wij

Genieten van wijn!

Aimo is het verhaal van Italië. Een verhaal dat begon toen ik Bertil leerde kennen in Italië. En hoewel wij al weer jaren in Nederland wonen, is de liefde voor Italië altijd gebleven. De mensen, de gastvrijheid, de Italiaanse keuken en niet te vergeten, la dolce vita.

Een van mijn grootste passies is, naast zingen, Italiaanse wijn. De eerlijke smaken, de grote variëteit in regio’s en vele complexiteiten maken Italiaanse wijnen zo bijzonder.

Samen met Bertil worden alle wijnhuizen en wijnen door ons persoonlijk geselecteerd. Wij bezoeken de wijnstreken, leren de wijnmakers kennen en kopen de wijnen exclusief voor u in. Daarom sta ik persoonlijk garant voor de kwaliteit.

Wijnen, die ik met veel plezier voor u heb ontdekt.  Wijnen met een verhaal waarvan ik hoop dat u er net zoveel van geniet als ik!

Lees hier meer over Sandra Fluttert en het verhaal achter Aimo Vino.

Leer alle wijnstreken kennen en lees over onze verhalen en ervaringen op de pagina Regio’s.

SIGNATURE